МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії і Косово

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії і Косово

Міністерство закордонних справ України закликало українців утриматися від відвідання регіону Західних Балкан через загострення відносин між Белградом та Приштиною.

У зв‘язку із загостренням відносин між Белградом та Приштиною рекомендуємо громадянам України наразі утриматися від відвідання цього регіону Західних Балкан, а тим, хто там перебуває - уникати місць масового скупчення людей, - йдеться в повідомленні МЗС України.

У МЗС зазначили, що для отримання допомоги українці можуть звертатися на цілодобову «гарячу лінію» посольства України в Сербії.

Нагадаємо, що Бенксі надали звання почесного громадянина Ірпеня.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Важкий час випробувань": Зеленський та Кулеба висловили співчуття Туреччині у зв’язку з смертельними повенями (фото) "Важкий час випробувань": Зеленський та Кулеба висловили співчуття Туреччині у зв’язку з смертельними повенями (фото)
Спершу Туреччина страждала від масштабних пожеж, а тепер від нищівних повеней, які забирають людські життя. У країні й досі вирує негода, яка забрала життя десятків людей й з кожною годиною їхнє число лише збільшується.
Застрягли на висоті 5 тисяч метрів: в Гімалаях врятували туристів з України Застрягли на висоті 5 тисяч метрів: в Гімалаях врятували туристів з України
У Непалі після сходження на одну з вершин у Гімалаях застрягли четверо туристів з України. Наразі їх вже доправили рятувальним вертольотом у Катманду.
Loading...
Load next