Росія запускає "Шахеди" з Азовського моря - Повітряні сили

Росія запускає "Шахеди" з Азовського моря - Повітряні сили

Росія 14 грудня запускає іранські безпілотники зі східного узбережжя Азовського моря, наразі десяток – збито. Повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

14 грудня вночі російські окупаційні війська  атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва "Shahed-136/131".

Ударні БпЛА летять із напрямку східного узбережжя Азовського моря. Радіолокаційними засобами виявлено більше десяти баражуючих боєприпасів. Наразі зенітними ракетними підрозділами та іншими вогневими засобами Повітряних Сил Збройних Сил України уже знищено десять "шахедів" противника".

У Повітряних силах наголошують, що станом на 8.10 бойова робота ще триває.

Українців закликають дотримуватися правил безпеки у регіонах, де оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, що Рада схвалила персональні санкції проти футболіста Тимощука та спортсменів рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото) "П’ять років пекла": Сенцов вибачився за поведінку та образи сестри про Україну (фото)
Жінка запевнила, що переїхавши назад у Росію "Путіну не продасться", оскільки він для неї ворог куди більше, ніж для України. Проте, її двоюрідний брат Олег Сенцов попросив з розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану, в якому його сестра знаходиться вже тривалий час.
Як зрозуміти, що перед вами — диверсант Як зрозуміти, що перед вами — диверсант
Помітивши диверсанта, негайно телефонуйте до поліції на спецлінію 102 або до Служби безпеки України!
Loading...
Load next