Рада схвалила персональні санкції проти футболіста Тимощука та спортсменів рф

Рада схвалила персональні санкції проти футболіста Тимощука та спортсменів рф

Верховна Рада прийняла постанову № 8245 щодо застосування персональних санкцій до спортсменів із Росії та інших держав, у списку - колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук. Повідомили у ВРУ.

До списку потрапили спортсмени, що "системно і активно підтримують війну проти України, легітимізують військове вторгнення та геноцид українців збройними силами російської федерації".

Санкції триватимуть 10 років. Вони передбачають, серед іншого, блокування активів осіб на території України, обмеження торговельних операцій, а також застосування заборон в’їзду на територію України, позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення.

Нагадаємо, що українці зібрали 230 мільйонів на "Black box" для розвідки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом
Скандальний російський репер Баста вкотре їде в Україну. Цього разу він виступить в Одесі 8 серпня.
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
Loading...
Load next