Компанія Lev Development завершила влаштування дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка у Львові (відео)

Компанія Lev Development завершила влаштування дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка у Львові (відео)
Компанія Lev Development завершила влаштування нової дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка.

Турбота про комфорт мешканців. Компанія Lev Development завершила влаштування дороги між вулицями Пасічною та Пимоненка.

Тут була тільки така стежка, що люди так тихенько переходили, але ми окультурили, зробили благоустрій, розпланували й вирішили з’єднати тих 2 вулиці. Для всіх людей, які тут будуть проїжджати та проходити. Бо воно розвантажує виїзд на вулицю Зелену й перехрестя Навроцького, - розповів Тарас Атаманів, виконроб компанії LEV Development.

Представники компанії вирішили спочатку влаштувати дорогу та благоустрій довкола майбутнього житлового комплексу, ще до початку основних робіт. Зараз же ця дорога повністю відкрита для проїзду.

Ми влаштували бетонну дорогу товщиною 20 см, це є основний шар. І планується далі у майбутньому прокладати ще асфальтований шар, - додав виконроб компанії LEV Development.

Також в проєкті передбачені й інші позиції для зручності місцевих мешканців.

Є така думка, щоб влаштувати ще тротуар й додаткові паркомісця. Компанія Lev Development не тільки будує будинки, а й облаштовує під’їзні дороги й благоустрій навколо своїх ЖК для кращого й комфортного життя своїх мешканців, які купляють квартири в наших житлових комплексах, - резюмував Тарас Атаманів.

Орієнтовна вартість робіт складає близько 1,5 мільйона гривень. Додамо, що ще раніше таким же чином компанія Lev Development облаштувала доїзд до житлового комплексу Silent park на вул. Орлика.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
Яма на ямі: мешканці двох вулиць Львова скаржаться на відсутність дорожнього покриття (відео) Яма на ямі: мешканці двох вулиць Львова скаржаться на відсутність дорожнього покриття (відео)
Львів’яни нарікають: неодноразово зверталися до міської влади з проханням відремонтувати вулиці Покутську та Ржегоржа, однак усе – безрезультатно.
У Львові через провалля на вул. Героїв УПА не курсуватиме громадський транспорт (фото) У Львові через провалля на вул. Героїв УПА не курсуватиме громадський транспорт (фото)
На вулиці Героїв УПА у Львові утворилось провалля на проїзній частині — через це деякий транспорт не курсуватиме, оскільки дорогу перекрили.
Loading...
Load next