Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото)

Провалля у центрі Львова: дорожній рух довелось змінити через ремонт колектора (фото)
Внаслідок потужного буревію у центрі Львова посеред дороги утворилось провалля глибиною у 9,5 метрів. Це спричинило руйнування каналізаційного колектора.

Через провалля на проїжджій частині на вулиці Винниченка довелось змінити організацію дорожнього руху, допоки компанія, яка проводить роботи не закінчить її ремонт. За інформацією "Львівводоканалу", колектору, який зазнав руйнування під час негоди у п'ятницю, 25 червня, вже майже 200 років. 

На час ремонтних робіт, які триватимуть приблизно три тижні, вулицю Кривоноса зробили двосторонньою, щоб транспорт зміг об'їжджати аварійну ділянку. Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Зараз тривають роботи із стабілізації ситуації із колектором та відводом стічної води з району вулиць Кривоноса-Винниченка. Відповідно вул. Винниченка перекрита для руху автомобілів від вул. Кривоноса до вул. Лисенка, - повідомили у "Львівводоканалі".

Відомо, що усі необхідні дорожні знаки на ділянці аварії вулиці Винниченка вже встановили, а саму схему об'їзду аварійної ділянки погодила патрульна поліція.

Зокрема, міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що пустота об'ємом 70 кубічних метрів утворилася через газову корозію. А камера, у яку сходились 3 колектори, за його словами, просто зруйнувалась.

Приступили до роботи негайно, забрали весь ґрунт і починають монтувати бетонні конструкції, щоб все укріпити. Але весь цей бетон, який заллють, має 2 тижні відстоятися. Тому мінімум 3 тижні вулиця Винниченка буде перекрита, - повідомив Садовий.

Нагадаємо, що учора, 30 червня, вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода. Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову були затоплені вулиці та повалені десятки дерев. Наразі комунальники ліквідовують наслідки буревію.

Читайте також
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next