Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання?

Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання?
Більшість шкіл Львівської МТГ виходитимуть на навчання в 20-х числах січня в очному форматі.

І знову за парти: другий семестр у школах Львова розпочнеться в офлайн-форматі. Про це заявив керівник міського управління освіти Андрій Закалюк під час прямого ефіру. Якщо в навчальних закладах буде опалення та світло, то буде й можливість навчатися в очній формі.Більшість шкіл Львівської міської територіальної громади виходитимуть на навчання в 20-х числах січня.

Нагадаю, у попередньому семестрі у школах Львова не відбулося лише 10% уроків через повітряні тривоги.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next