Варшава передасть вагони для київського метро

Варшава передасть вагони для київського метро

Мер Варшави Рафал Тшасковський та мер Києва Віталій Кличко підписали листа про співробітництво між метрополітенами обох міст. Польська сторона пообіцяла, що передасть українській столиці 60 вагонів метро. Про це повідомляє КМДА.

Мери чотирьох європейських столиць наголосили, що і надалі допомагатимуть Києву – зокрема, обладнанням, щоб пройти цю складну зиму, гуманітарно та в майбутньому відновленні й відбудові української столиці, ─ йдеться в повідомленні.

Європейські мери під час візиту оглянули місця російських атак на цивільні об’єкти Києва, відвідали міський клінічний госпіталь для ветеранів війни, реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю, один зі столичних пунктів обігріву. А також у список візитів — Буча.

Нагадаємо, що Україна отримала від Норвегії 10 мостів, які встановлять на звільнених територіях.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка
"За" призначення Крищенка проголосував 91 депутат Київської міськради. На посаді заступника голови КМДА він відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії з правоохоронними органами.
Loading...
Load next