Борис Джонсон став почесним громадянином Києва

Борис Джонсон став почесним громадянином Києва

Київрада присвоїла колишньому міністру Великої Британії Борису Джонсону звання почесного громадянина Києва. Про це в Telegram повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Київрада схвалила рішення про присвоєння великому другу України Борису Джонсону звання почесного громадянина Києва, – повідомив Кличко.

Як зазначив мер, Борис Джонсон неодноразово відвідував Київ і в мирний, і в "найдраматичніший час нашої боротьби проти російського агресора".

Борис Джонсон робив і, я переконаний, надалі робитиме все можливе, щоб Великобританія та світові лідери надавали необхідну допомогу Україні, – додав Кличко.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео) "Системний політичний тиск": Кличко прокоментував обшуки в комунальних підприємствах (відео)
Віталій Кличко заявив, що обшуки в компідприємствах і КМДА є політичним тиском й заявив, що "сценарій, який зараз відпрацьовують на столичній владі, ㅡ небезпечний прецедент для всієї країни".
Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе
Мер Києва зазначив, що його запросили лише за дві з половиною години до початку засідання.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next