До 10 років з конфіскацією майна: жителеві Стрия повідомили про підозру у збуті амфетаміну

До 10 років з конфіскацією майна: жителеві Стрия повідомили про підозру у збуті амфетаміну

До 10 років з конфіскацією майна: про підозру у збуті амфетаміну повідомили жителеві Стрия. За даними поліції, задокументувано кілька фактів реалізації 33-річним чоловіком психотропів мешканцям району. А під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили: зіп-пакети з речовиною, ззовні схожою на вже згаданий псизотроп, а також засоби для фасування, електронні ваги, гроші, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе це скерували на експертизу. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.
Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки
Директор "Стрийського лісгоспу", Ростислав Павлів, задекларував криптовалюти на 57 мільйонів. До того ж посадовця підозрюють у службовій недбалості, що призвело до збитків на 24 мільйонів гривень.
На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео) На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео)
У Стрийському районі, в смт Верхнє Синьовидне, надзвичайники витягнули з річки легковий автомобіль "Opel Monterey", який знесло течією під час переїзду річки.
Loading...
Load next