На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам

На Львівщині внаслідок ДТП водія з автівки вдалось витягнути лише рятувальникам
У Стрийському районі внаслідок сильної аварії, лише рятувальники змогли витягнути із побитої автівки її водія.

ДТП сталось учора, 8 квітня, близько 17 години у Стрийському районі на Львівщині. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

"О 17:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Колодруби (Миколаївська МТГ) Стрийського району відбулося зіткнення автомобіля "Volkswagen T5" та автомобіля "ГАЗель", - йдеться у повідомленні рятувальної служби.

Внаслідок важкого зіткнення двох автомобілів, було травмовано водія 1990 року народження, який керував авто "ГАЗель". Однак, витягнути його з транспортного засобу було не легко. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували потерпілого з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги. Чоловіка в стані середнього ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

Зазначимо, що з метою запобігання загоряння двох автівок, надзвичайники відключили акумуляторні батареї автомобілів.

Читайте також
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом
У Самборі, що у Львівській області водій легковика в‘їхав у електроопору. Щоб витягнути чоловіка з машини, довелось викликати рятувальників.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Loading...
Load next