Кулеба закликав G7 та ЄС посилити санкції проти росії

Кулеба закликав G7 та ЄС посилити санкції проти росії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба після нової ракетної атаки рф закликав країни ЄС та G7 накласти санкції на ракетну та безпілотну промисловість рф. Про це він написав у Twitter.

Кожен залп ракет ще більше виснажує російські запаси. Однак вони все ще здатні виробляти нові. Ми можемо і повинні вбити їхню ракетну промисловість і безпілотну промисловість масовим санкційним ударом! Я закликаю G7 та ЄС негайно запровадити відповідні санкції, запропоновані Україною, – написав Кулеба і додав до свого допису фото зруйнованого будинку у Дніпрі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
"Бухарестська дев'ятка" готує рішення про оборонну та економічну допомогу Україні на тлі посиленої агресії РФ "Бухарестська дев'ятка" готує рішення про оборонну та економічну допомогу Україні на тлі посиленої агресії РФ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба взяв участь в міністерській зустрічі "Бухарестської дев'ятки" НАТО, під час якої представники дев'яти країн-членів Альянсу повідомили про готовність допомогти Україні на тлі посиленої агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next