Ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі: зниклими безвісти залишаються 11 людей

Ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі: зниклими безвісти залишаються 11 людей

У Дніпрі після ворожого ракетного удару по 9-поверховому житловому будинку безвісти зниклими залишаються 11 людей. Минулої доби таких було 17. Про це повідомляє Національна поліція України.

Понад 560 заяв прийняли поліцейські за фактом ракетного удару по будинку у Дніпрі. З них 420 повідомлень стосувалися пошкодженого майна, 43 - пошкодження автомобілів та 10 – адмінбудівель, - ідеться в повідомленні.

Також поліцейські реєстрували та перевіряли повідомлення про зникнення безвісти людей.

Кожну заяву відпрацювали - наразі безвісно зниклими залишаються 11 людей, - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що зараз на місці трагедії працюють 10 слідчо-оперативних груп, які проводять огляд квартир та приймають заяви від власників пошкодженого майна.

Нагадаємо, що наші воїни ліквідували ворожий гелікоптер Ка-52 та БпЛА “Мерлін-ВР” (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Сутички на Дніпропетровщині: люди з авто накинулися на пішоходів (відео) Сутички на Дніпропетровщині: люди з авто накинулися на пішоходів (відео)
Двоє чоловіків переходили дорогу в недозволеному місці. Водій і пасажири одного з автомобілів, який якраз проїжджав в цей момент, вирішили провчити порушників і накинулися на них з кулаками.
Loading...
Load next