У Брюховичах затримали чергового наркозбувача

У Брюховичах затримали чергового наркозбувача

У Брюховичах затримали чоловіка, який займався продажем речовини «PVP», таблеток «MDMA» та канабісу. При собі він мав 4 пакетики з наркотиками загальною вагою майже в 1 кілограм. За місцем його проживання також вилучили ще більшу кількість психотропних речовин та інші речові докази, що свідчать про незаконну діяльність. Загальна вартість наркотиків складає майже мільйон гривень. Тепер чоловікові загрожує до 8-ми років ув’язнення.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
Loading...
Load next