Прикордонники виявили ухилянта, який хотів перетнути кордон вдаючи із себе водія автобуса (відео)

Прикордонники виявили ухилянта, який хотів перетнути кордон вдаючи із себе водія автобуса (відео)

У пункті пропуску «Грушів» виявили креативного ухилянта. Чоловік домовився з водіями рейсового автобуса, який прямував до Праги, помінятися місцями та сісти за кермо під час митного контролю й таким чином виїхати до Польщі. Один з керманичів же сховався всередині транспортного засобу, але їх все одно викрили. Відомо, що водії свої послуги оцінили у 2 тисячі злотих. Більше того підозрювані ще й намагалися відкупитися від прикордонників пропонуючи їм 500 доларів, але їм відмовили. Тепер покарання винним обиратиме суд.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прикордонники та поліція викрили осіб, які продавали так зване «право на вільний перетин рубежу» Прикордонники та поліція викрили осіб, які продавали так зване «право на вільний перетин рубежу»
21-річний житель Львова зі спільниками за 6 тис доларів забезпечував потенційних призовників пенсійними посвідченнями зі статусом псевдоінваліда 1 або 2 групи
Львів потребує хвостатих донорів крові: як відбувається процес забору крові у собак? (відео) Львів потребує хвостатих донорів крові: як відбувається процес забору крові у собак? (відео)
Допомога чотирилапим. Червона рідина для допомоги собакам потрібна завжди, але кількість претендентів на її здачу останнім часом зменшилася в рази.
Loading...
Load next