Опалювальний сезон на Львівщині добігає кінця

Опалювальний сезон на Львівщині добігає кінця

Розпорядження про завершення опалювального сезону підписав начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, повідомляє пресслужба ЛОВА.

Згідно з ним, з моменту перевищення показника середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж на вісім градусів тепла упродовж трьох діб відповідальні органи мають прийняти рішення про закінчення опалювального сезону 2022/23 років.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення про завершення опалювального періоду з урахуванням кліматичних умов приймають органи місцевого самоврядування. Відключення систем опалення у закладах охорони здоров’я, культури, дошкільної і шкільної освіти та соціально-медичних установах проводять за письмовими заявками їх керівників.

Нагадаємо, Депутати Львівської облради затвердили Антикорупційну програму 2023-2025 роки.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Без тепла на три тижні: у Новояворівську через пожежу на ЦТП не постачатимуть гарячу воду Без тепла на три тижні: у Новояворівську через пожежу на ЦТП не постачатимуть гарячу воду
Опалювальний сезон у Новояворівську відкладуть на три тижні через пожежу, яка трапилась 16 листопада на центральному тепловому пункті.
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
На Львівщині внаслідок зіткнення автівок травмувалися 4 особи На Львівщині внаслідок зіткнення автівок травмувалися 4 особи
На Львівщині внаслідок зіткнення автівок травмувалися 4 особи. Подія сталася на трасі поблизу с. Бучали
Loading...
Load next