рф веде неоколоніальну політику - Дуда

рф веде неоколоніальну політику - Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда зазначив, що росія веде неоколоніальну, імперську політику, вона знищує інфраструктуру і вбиває людей в Україні.

Дуда наголосив, що у країнах Африки російська пропаганда, на жаль, залишається дуже ефективною. Відтак, важливим завданням для країн, наближених до зони бойових дій в Україні, є говорити правду. Він зазначив, що Польща голосно говорить про трагедію українського народу.

Ми говоримо правду, що це є нічим іншим як свого роду російська неоколоніальна імперська політика, що це імперія, яка переслідує людей, яка викрадає дітей, вивозячи їх з України у глиб росії, яка хоче грабувати Україну, яка хоче підпорядкувати собі вільну, суверенну державу і народ, - сказав він.

Нагадаємо, що путін має вивести війська з України, це основа для переговорів - канцлер Німеччини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини "Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини
Речник Ердогана повідомив, що президент Туреччини найближчими тижнями відвідає Україну для переговорів із Зеленським.
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
Loading...
Load next