Шкода природі: впродовж доби рятувальники понад 30 разів гасили горіння сухостою та чагарнику (відео)

Шкода природі: впродовж доби рятувальники понад 30 разів гасили горіння сухостою та чагарнику (відео)

Впродовж добі рятувальники понад 30 разів гасили горіння сухостою та чагарнику. Вогнища довелося ліквідовувати як у полі, так і на присадибних ділянках, коли через спалювання сміття полум’я перекидувалося на прилеглі території. Внаслідок цих пожеж було знищено майже 2,5 га сухостою.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною
37-річна Вікторія Амеліна загинула від поранень внаслідок ракетного удару росіян по Краматорську
Loading...
Load next