У Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка

У Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка

Вночі у Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка. ДТП сталося поблизу пішохідного переходу. Постраждалого з травмами середнього ступеню важкості госпіталізували до лікарні. Наразі невідомо, чи був водій у стані алкосп’янні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.   

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео) Вулицю Пилипа Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні цього року (відео)
Проєктом передбачено заміну комунікацій, дорожнього покриття, облаштування велосмуг, кишень для паркування, встановлення освітлення та висадку зелених насаджень.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото) У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.
Loading...
Load next