До України повернули 17 дітей, депортованих росіянами (відео)

До України повернули 17 дітей, депортованих росіянами (відео)

В Україну повернули 17 українських дітей, яких росія депортувала на свою територію. Про це повідомляє благодійна організація Save Ukraine.

17 українських дітей, яких росія депортувала на свою територію, нарешті в Україні, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що це діти з Херсонської та Харківської областей, які під час окупації були переміщені далі вглиб окупованих територій або на територію росії.

Але після деокупації росіяни відмовилися організувати повернення дітей, і батьки залишилися з цією проблемою сам на сам. Складна логістика, постійна небезпека, лінія вогню чи кілька кордонів для багатьох з них перетворили повернення дітей у надзадачу. Тому вони звертаються за допомогою до Save Ukraine, - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що Рада підтримала закон про деколонізацію та дерусифікацію топоніміки.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми повинні дивитися, коли довбануть?": Путін заявив, що Україна готує третю військову операцію на Донбасі "Ми повинні дивитися, коли довбануть?": Путін заявив, що Україна готує третю військову операцію на Донбасі
Російський президент продовжує розкидатися надуманими звинуваченнями у бік України.
Естонія першою у ЄС прийняла рішення із закликом до країн ООН про закриття неба над Україною Естонія першою у ЄС прийняла рішення із закликом до країн ООН про закриття неба над Україною
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив про рішення Естонії.
Держдеп США відніс росіян до категорії «бездомних національностей» Держдеп США відніс росіян до категорії «бездомних національностей»
Державний департамент США відніс росіян, які хочуть оформити американську візу, до категорії громадян «бездомних національностей».
Loading...
Load next