У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції (відео)

У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції (відео)
У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції. Він вимагав гроші від військовослужбовця за непритягення його до відповідальності за нібито вчинені хуліганські дії

У Львові на хабарі затримали одного з керівників кримінальної поліції. Нечистий на руку правоохоронець вимагав від військовослужбовця 3 тисячі доларі за непритягення чоловіка до відповідальності за нібито вчинені хуліганські дії кілька тижнів тому у ресторані. Підозрюваного у хабарництві затримали саме під час отримання коштів. Наразі триває досудове розслідування.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео) На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)
За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Loading...
Load next