LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче

LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче
Представники компанії LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче

Представники компанії SENSAR Development представили свій новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче.
 


Ми пропонуємо зразу купити маленьку площу від 13 кв м до 24 кв м. Ми пропонуємо зробити ремонт від компанії-забудовника, укласти договір на управління, на керування для здачі в оренду. Тобто ви купуєте майже готовий бізнес. Й цим Smart Line вірізняється від простої купівлі квартири. Й що найголовніше це тільки топові місця. Це або центри міста чи проїзні дороги й так далі, - розповідає CEO, засновник SENSAR Development Марк Марченко.
 

Партнерами у цьому проєкті також виступає компанія LEV Development, що зараз спільно працюють над подімним коплексом у Львові.

Ми в цьому переконалися протягом 6-ти місяців нашої співпраці й наш спільний проєкт, який зараз втілюється у Львові на вулиці Шевченка вже показав дуже значний результат й протягом 4-х місяців будівельних робіт збудовано вже 7 поверхів й розпочинається вже облаштування зовнішніх стін. Тому я переконаний, що в нашому проєкті в Яремче, який ми спільно також з цією прекрасною, чудовою компанією будемо працювати й буде такий самий успіх, - зазначає співзасновник компанії LEV Development Олександр Островський.

Девелопери пропонують інвесторам вигідні умови та супровід впродовж усього процесу придбання нерухомості.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили? УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили?
У ЖК OBRIY 2 від LEV Development планується відкриття нового простору для дітей аналогів якому у Львові немає
У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео) У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.
Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео) Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)
Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема Львівських пластунів.
Loading...
Load next