На Великдень у Львові прогнозують до 19° тепла

На Великдень у Львові прогнозують до 19° тепла

У неділю 16 квітня, на Великдень, погоду визначатиме поле пониженого атмосферного тиску. На Львівщині буде хмарно з проясненням.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

На Львівщині істотних опадів не прогнозують.  Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 15 – 20° тепла.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 5° тепла, вдень 17 – 19° тепла.

Погіршення видимості в тумані 200 – 500 м.

Нагадаємо, Україна може розпочати експорт електроенергії до Словаччини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівські волонтери та благодійники допомагають нужденним перед Великоднем (відео) Львівські волонтери та благодійники допомагають нужденним перед Великоднем (відео)
Передвеликодній період - найкращий час для добрих справ, благодійності та допомоги, яку насправді потребує чимало людей. Тож доброчинці, соціальні служби та священнослужителі об’єдналися, щоб створити таке Великоднє диво для нужденних.
Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео) Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео)
Пом’якшення торкнуться лише сфери освіти: комісія ТЕБ і НС рекомендувала перейти на комбінований режим навчання. Однак про вихід з «червоної» зони не йдеться.
Loading...
Load next