На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина».

17 квітня, близько 19.00, до поліції звернулася 44-річна жінки, яка повідомила, що невідома особа викрала у неї сумку з грошима на автовокзалі у Самборі, повідомили у поліції Львівської області.

На місце негайно прибули слідчо-оперативна група та співробітники інші служб Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, жінка разом з двома дітьми 8 та 10 років очікувала на автобус. Коли вона відволіклася, невідома особа, скориставшись цим, викрала у потерпілої сумку, в які були грошові коши у сумі 7 тисяч гривень та інше майно.

Проведеними заходами та вивчивши відео з камер спостереження, вже невдовзі поліцейські встановили прикмети та напрямок, куди побіг зловмисник.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції затримав причетного до скоєння правопорушення, 39-річного мешканця Самбірського району неподалік місця скоєння злочину. Речові докази (викрадену сумку з грошима) вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, Рада ЄС підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині діти знайшли рештки 33-річної жінки
У полі поблизу села Тужанівці, що у Стрийському районі діти виявили людські останки. Можливо вони належать зниклій безвісти восени минулого року 33-річній мешканці Нового Роздолу.
Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів Мешканка Волині намагалася перевезти через кордон понад 3,5 тонни контрабандних продуктів
До пункту пропуску «Грушів» прибув мікроавтобус, водійка якого обрала смугу руху «зелений коридор». Вона думала, що таким чином уникне перевірки свого авто.
На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда
Господар собаки звернувся до поліції із заявою, коли виявив, що його собака мертвий. В той час він не знав, хто його застрелив.
Loading...
Load next