Львівським лікарям допомагатиме медична місія Тайваню

Львівським лікарям допомагатиме медична місія Тайваню

До львівської мерії завітала команда медиків з Тайваню, які приїхали, аби допомогти українським колегам у лікуванні пацієнтів, які зазнали фізичних та психологічних травм під час війни. Медики зустрілись із міським головою Андрієм Садовим та обговорили можливості подальшої співпраці.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Мер Львова презентував гостям екосистему підтримки і турботи про людей НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), яку вибудовують у Львові, та закликав підтримати цей проєкт.

Ваша допомога і підтримка є дуже важливими. Екосистема НЕЗЛАМНІ – це фізична, соціальна, психологічна реабілітація, це допомога із житлом, пошуком роботи – тобто це про максимальне відновленням і повернення до повноцінного життя тих, хто постраждав. І моя робота полягає в тому, щоб створити для цього всі умови, - сказав Андрій Садовий.

Іноземні гості висловили свою підтримку українцям та засвідчили готовність допомагати. Адже ця місія – це перша медична місія, яку Тайвань надіслав до України.

Ми з Україною, ми підтримуємо вас і хочемо допомогти. Ми знаємо про вашу кампанію UNBROKEN, і ми сформували місію, яка долучиться до цієї роботи. Люди потребують допомоги, і ми хочемо поділитися тим, що знаємо. Ми хочемо підтримати вас, - зазначив Вейде Цай, лікар невідкладної допомоги госпіталя ім. Маккея, учасник місії.

Медична місія Тайваню – це 11 спеціалістів, зокрема із Госпіталя ім. Маккея (Тайбей). Також до неї входять представники Християнської медичної асоціації Тайваню, християнської медичної місії ім. святого Луки та християнського госпіталю м. Пулі. Медики консультуватимуть у мобільних пунктах допомоги, допомагатимуть хірургам у виконанні операцій, а також духовно та психологічно підтримуватимуть тих, хто зазнав поранень. Місія формувалась місяць, і в Україні, попередньо, перебуватиме до 27 квітня. Місія організована у співпраці з Християнською медичною асоціацією України, яку очолює Рудольф Мигович.

Нагадаємо, Секретар РНБО розповів про істеричні «ядерні» погрози рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні
1 ТМО Львова та БФ «Християнська медична асоціація» підписали меморандум про співпрацю, що передбачає покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам з опіками
"Спілкування" через веб-камеру: у Львові суд виніс вирок організаторам студії секс-відеочатів "Спілкування" через веб-камеру: у Львові суд виніс вирок організаторам студії секс-відеочатів
Мешканець Львова разом з приятелем з Донецька створили порностудії в орендованих квартирах у Львові.
Loading...
Load next