1 млн грн хабаря за оренду складів: на Львівщині судитимуть директора держпідприємства

1 млн грн хабаря за оренду складів: на Львівщині судитимуть директора держпідприємства

Прокурори Львівської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора державного підприємства за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що обвинувачений вимагав від підприємця 1 млн грн хабара за нестворення перешкод під час оренди складів на об’єкті, де зберігаються товарно-матеріальні цінності державного резерву.

У разі відмови заплатити йому «відкат», директор обіцяв створити штучні перешкоди для продовження договору і відпуску товарів зі складу, які потерпілий вже розмитнив.

Службовця затримали під час отримання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 200 тис грн.

Наразі чоловіка відсторонено від займаної посади.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, COVID-19 на Львівщині: кількість хворих знизилась на понад 33%

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На одержані хабаря затримали ревізорку одного з управлінь ГУ ДПС Львівщини На одержані хабаря затримали ревізорку одного з управлінь ГУ ДПС Львівщини
Ревізорка одного з управлінь ГУ ДПС Львівщини вимагала та отримала 900 доларів від підприємця за розблокування податкових накладних
Жителя Новояворівська викрили за підозрою у незаконному переправленню за кордон призовників Жителя Новояворівська викрили за підозрою у незаконному переправленню за кордон призовників
За 5 тис доларів США 39-річний житель Новояворівська виготовляв «клієнтам» фіктивні документи, які дозволяють перетнути державний кордон України
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next