Безумовно, ми всі хочемо бачити тут іншого Володимира - Зеленський у Гаазі (ВІДЕО)

Безумовно, ми всі хочемо бачити тут іншого Володимира - Зеленський у Гаазі (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російського диктатора Володимира Путіна потрібно притягнути до відповідальності за злочини, скоєні в Україні.

Про це Зеленський заявив, виступаючи у Міжнародному кримінальному суді у Гаазі.

Безумовно, ми всі хочемо бачити тут іншого Володимира, хочемо бачити його в Гаазі. Того, який заслуговує бути засудженим за злочинні дії, і це має бути здійснено тут, у столиці міжнародного права, – заявив Президент України.

На його думку, Путін буде притягнутий до відповідальності після перемоги України у війні, яку розв'язав російський диктатор.

Я впевнений, це станеться, коли ми переможемо, а ми переможемо не лише на полі бою, не лише у двобої з агресією. Подивіться, як країни світу об'єдналися довкола допомоги українцям, – додав Зеленський.

Нагадаємо, «Укрпошта» випустить нову марку «Гвардія наступу»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Арешт владіміра путіна: Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер Арешт владіміра путіна: Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер
Реакція з боліт не забарилась.
МЗС Нідерландів закликає до створення спеціального трибуналу для воєнних злочинів, скоєних в Україні (відео) МЗС Нідерландів закликає до створення спеціального трибуналу для воєнних злочинів, скоєних в Україні (відео)
Про це заговорили на конференції у Гаазі, до якої віртуально також долучився президент Зеленський.
Loading...
Load next