«Укрпошта» випустить нову марку «Гвардія наступу»

«Укрпошта» випустить нову марку «Гвардія наступу»

Сьогодні стартувало передзамовлення на нову марку «Гвардія наступу», яку «Укрпошта» випустить 9 травня.

«Друзі, як вчора сказав Президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей «вогник позитиву» :) І тому Укрпошта оголошує 9 травня 2023 року випуск нової марки - «Гвардія Наступу».

Ні на що не натякаєм, просто марки випускаєм або, використовуючи спортивну термінологію: замість «бессмертного полка» грає Гвардія Наступу.

В цю серію також увійдуть марки, присвячені СБУ та ГУР, але дати та місце випуску цих марок (а вони теж будуть вже незабаром) ми, звісно, оголосимо пізніше ;) Серія буде - Агонь!», - написав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Автором випуску є заслужений художник України Олександр Охапкін.

Сьогодні, 4 травня, відкрили передзамовлення. Поштовий набір «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» коштує 105 гривень. Він складається з блоку марок, конверту і трьох карток: «Державна прикордонна служба України», «Національна поліція» та «Національна гвардія України». Крім того, у серію увійдуть марки присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, однак їх випустять пізніше.

Донати зібрані під час оформлення передзамовлення у період з 4 по 9 травня Укрпошта направить на допомогу спецпідрозділам «Гвардії наступу».

Нагадаємо, Електролінію між Україною та Польщею модифікують

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next