На Львівщині тестують запровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах

На Львівщині тестують запровадження електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах
Наразі валідатори підключили лише у автобусах, що курсують до Рава-Руської територіальної громади, але до липня планують, що така система запрацює й на інших напрямках

На Львівщині запрацював у тестовому режимі пілотний проект із запровадженні електронного квитка у приміських та міжміських маршрутах. Наразі валідатори, що дозволяють розраховуватися банківською карткою, підключили лише у автобусах, що курсують до Рава-Руської територіальної громади. Водії ж кажуть, що система працює, але наразі важко оцінити її у повну силу.

Ще не було такого напливу людей, 2-3 людини або взагалі ніхто так не оплачує на день, а як буде, то будемо бачити, я воно буде. Їдеш прикладаєш картку, чи я назвав тариф, вона приклала й все пройшло успішно, - зазначає водій Володимир Войтович.

Пасажири розповідають, що переваги у такій системі очевидні, але все ще є питання до того, як вона працюватиме надалі.


Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео) Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео)
Вже з 13 січня пільгова категорія осіб зможе користуватися системою автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті за допомогою спеціальних персоналізованих карток.
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото) Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото)
Львівський електротранспорт обладнали системою АСОП, яка шляхом створення єдиного електронного проїзного квитка, дозволятиме містянам розраховуватись у будь-якому громадському транспорті: у тролейбусі, трамваї, автобусі.
Loading...
Load next