День краси у лікарні: у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію

День краси у лікарні: у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію
Для матерів, чиї дітки тривалий час лікуються у Західноукраїнському дитячому медцентрі організували доброчинну акцію, під час якої їм робили зачіски та інші перукарські послуги

Мирослава зізнається, що вже й не пригадує, коли була у перукарні. Адже два місяці назад її життя змінилося. Зараз вона у лікарні весь час проводить біля донечки, у якої діагностували важке онкологічне захворювання.

Проте, якщо матері не мають можливості піти салон краси, його привезли просто у лікарню. До дня матері у Західноукраїснькому спеціаліізованому медцентрі вирішили зробити приємний сюрприз для жінок, чиї дітки тривалий час лікуються у медзакладі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вперше успішно ретрансплантували нирку дитині (відео) У Львові вперше успішно ретрансплантували нирку дитині (відео)
Донорами для хлопця стали його батьки. 
Втратила сім’ю і свої спогади: львівські медики рятують 10-річну дівчинку з Донеччини (відео) Втратила сім’ю і свої спогади: львівські медики рятують 10-річну дівчинку з Донеччини (відео)
Дівчинка дивом залишилася живою. Зі слів очевидців, родичі накрили собою дитину, врятувавши цим їй життя.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Loading...
Load next