До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео)

До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео)
Він приїхав до Льовова, щоб проконсультувати дітей з вродженими вадами губи та піднебіння та поділитись своїм досвідом.

До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен. Американський спеціаліст не тільки провів консультації дітей з вродженими вадами губи та піднебіння, але і взяв участь у одній із операцій.

Спільно з львівськими медиками він провів пластично-реконструктивне хірургічне втручання однорічній дівчинці. У дитини було повне незрощення верхньої губи, піднебіння та альвеолярного відростка. Все минуло успішно і дівчинка одужує.

На цьому співпраця з закордонним спеціалістом не закінчується. Надалі наші медики будуть підтримувати з ним зв‘язок задля обміну досвідом та навчання. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині судитимуть хірурга через смерть пацієнта На Львівщині судитимуть хірурга через смерть пацієнта
Медик вчасно не госпіталізував 23-річного пацієнта, і той помер. Підозрюваному загрожує до двох років позбавлення волі.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Коронавірус в Україні: за минулу добу від ускладнень COVID-19 померло 163 пацієнти Коронавірус в Україні: за минулу добу від ускладнень COVID-19 померло 163 пацієнти
Станом на 1 червня в Україні зафіксовано більш ніж 2,2 мільйона інфікованих COVID-19. Зокрема 2 137 нових випадків виявили за минулу добу.
Loading...
Load next