На Львівщині дівчат-підлітків навчали фінансової грамотності, догляду за здоров'ям та поведінки перед камерою

На Львівщині дівчат-підлітків навчали фінансової грамотності, догляду за здоров'ям та поведінки перед камерою
Такими видалися останні 2 місяці для 12 юних красунь. Серед них і 15-річна Ангеліна, яка досі під враженнями, передає ПравдаТУТ Львів.Дівчина навчається на перукарку та має кілька хобі.

Такими видалися останні 2 місяці для 12 юних красунь. Серед них і 15-річна Ангеліна, яка досі під враженнями, передає ПравдаТУТ Львів.

Дівчина навчається на перукарку та має кілька хобі. І навіть у такому юному віці розуміє, що працювати над собою необхідно постійно.

Львівщина вперше цьогоріч долучилася до проєкту «Рух української молоді». Організатори кажуть: головна мета - розвиток особистості.

"Одним із завдань нашої організації є наставництво. Ми власним прикладом ділимось досвідом з юними дівчатами. І це дуже важливо. Дівчатка які беруть участь, навчаються в професійно-технічних училищах. Вони майбутні перукарі, флористи, візажисти, швачки та закрійниці", - розповіла у коментарі ПравдаТУТ Львів президентка ГО «Ділові українські жінки у Львівській області» Юлія Жишко.

Підсумовуючи навчання, дівчата отримали дипломи, а відомі ментори - подяки. На завершення вони створили власні карти бажань на майбутній рік. Адже успішні леді переконані: для досягнення бажаного необхідно свої цілі базувати на цінностях. 

Проєкт є довготерміновий, запевняють організатори. Тож в найшвидшому майбутньому планують продовжити таку ініціативу.

https://www.youtube.com/watch?v=vXIcgord9c8

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Мешканці вулиці Купальської вже пів року очікують відновлення дороги: що кажуть в райадміністрації? (відео) Мешканці вулиці Купальської вже пів року очікують відновлення дороги: що кажуть в райадміністрації? (відео)
Що на це відповіли представники місцевої райадміністрації та виконавці робіт дізнаєтеся у нашому сюжеті.
У службовій недбалості підозрюють очільника комунального підприємства Яворівщини У службовій недбалості підозрюють очільника комунального підприємства Яворівщини
У службовій недбалості підозрюється очільник одного із комунальних підприємств Яворівщини. Посадовець купив 9 тонн щебеню, а по факту отримав лише 5
Loading...
Load next