За кордон за 1300 доларів: двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації (відео)

За кордон за 1300 доларів: двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації (відео)
Двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації для військовозобов’язаних українців та їх безперешкодний виїзд за межі держави.

За кордон за 1300 доларів: двоє чоловіків та одна жінка організували «схему» уникнення мобілізації для військовозобов’язаних українців та їх безперешкодний виїзд за межі держави. Викрили групу слідчі поліції Львівщини, оперативники 7-го прикарпатського загону Держприкордонслужби за процесуального керівництва львівської прокуратури. Про це повідомили у поліції. Троє мешканців Волині свої так звані «послуги» оцінювали у понад тисячу доларів. Це тріо може бути причетним до щонайменше 15 таких переправлень. Під час обшуків правоохоронці виявили флешки, чорнові записи та інші речові докази. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Затриманим загрожує до 9 років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни
Львівська міськрада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів упродовж наступного року
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next