Б'є та погрожує вигнати з дому: у Львові поліція розслідує справу домашнього насильства

Б'є та погрожує вигнати з дому: у Львові поліція розслідує справу домашнього насильства
Поліція розслідує справу систематичного домашнього насильства, яке вчиняє 40-річний батько щодо своєї 17-річної доньки

Б'є та погрожує вигнати з дому: у Львові поліція розслідує справу систематичного домашнього насильства. Мати 17-річної дівчини тривалий час - закордоном, натомість батько регулярно знущається з дитини.

Так, від листопада 2022 року 17-річна львів’янка чотири рази зверталася до поліції з повідомленнями про домашнє насильство, яке щодо неї вчиняє її 40-річний батько, з яким вона проживає у квартирі одного з будинків на вулиці Романчука.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей
Гравець збірної України Олександр Зінченко відзначився черговим гідним вчинком. З призових на Євро-2020 футболіст оплатив тиждень роботи німецького фахівця, який оперуватиме дітей із вадами.
Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео) Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео)
Обстріляли Яворівський район, що майже на кордоні із Польщею.
У Львові здійснили перше у Західному регіоні дитяче ендопротезування У Львові здійснили перше у Західному регіоні дитяче ендопротезування
У Львові 17-річній дівчині здійснили перше у Західному регіоні дитяче ендопротезування
Loading...
Load next