У театрі імені Марії Заньковецької призначили нового в.о. генерального директора - Максима Голенка

У театрі імені Марії Заньковецької призначили нового в.о. генерального директора - Максима Голенка
У Національному театрі імені Марії Заньковецької призначили нового в.о. генерального директора - Максима Голенка

У національному театрі ім. Марії Заньковецької призначили нового в.о генерального директора - Максима Голенко. Він розповідає, що плани на наступний сезон глобальні й вже знає чим буде дивувати глядачів. Зокрема це 10 вистав на цей рік.

Щодо господарської діяльності, то планується зміна фасаду театру, а також відкриття нової сцени під дахом, що на думку керівника театру привабить ще більше глядачів. Так само як і залучення іноземних режисерів. Наразі вже ведуться перемовини з німецьким колегою – Яном Гогелем.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео) Віддати шану воїнам: у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими Героями (відео)
Львів’ян і гостей міста закликають під час руху похоронної процесії виходити на вулицю та вшановувати воїнів, які віддали за Україну найцінніше – своє життя.
На Львівщині жінка напідпитку збрехала поліції про зґвалтування На Львівщині жінка напідпитку збрехала поліції про зґвалтування
Жінку, яка п'яною написала неправдиву заяву у поліцію про зґвалтування, засудили на рік умовно. Зокрема Кам'янко-Бузький районний суд Львівської області визнав жительку Радехова винною в наданні неправдивих свідчень.
Львівська письменниця Леся Кічура презентувала книжку «Час різдвяного дива» Львівська письменниця Леся Кічура презентувала книжку «Час різдвяного дива»
Львівська письменниця Леся Кічура презентувала свою нову збірку казок. Вона розповідає, що книжку представили раніше, щоб її встигли отримати читачі, які зараз проживають закордоном
Loading...
Load next