Прикордонники та поліція викрили осіб, які продавали так зване «право на вільний перетин рубежу»

Прикордонники та поліція викрили осіб, які продавали так зване «право на вільний перетин рубежу»
21-річний житель Львова зі спільниками за 6 тис доларів забезпечував потенційних призовників пенсійними посвідченнями зі статусом псевдоінваліда 1 або 2 групи

Статус пенсіонера для виїзду з України: прикордонники спільно з поліцією викрили осіб, які продавали так званий «право на вільний перетин рубежу».

Як повідомляє Держприкордонслужба, 21-річний житель Львова зі спільниками за 6 тис доларів забезпечував потенційних призовників пенсійними посвідченнями зі статусом псевдоінваліда 1 або 2 групи. Організатора схеми затримали під час отримання коштів.

Йому загрожує від 7 до 9 років ув‘язнення.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео) Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео)
Під час навчань рятувальники відпрацювали гасіння пожежі на стадіоні, ліквідацію наслідків ДТП та розливу небезпечної хімічної речовини.
Loading...
Load next