На Львівщині на хабарі викрили начальника сектору реагування поліції одного з відділень

На Львівщині на хабарі викрили начальника сектору реагування поліції одного з відділень
За 300 доларів США щомісяця начальник сектору реагування поліції одного з відділень обіцяв «закрити очі» на те, що місцевий водій їздитиме за кермом в межах району

Дозвіл на їзду без прав: начальника сектору реагування поліції одного з відділень на Львівщині затримали на хабарі. Як повідомили у прокуратурі, житель одного із сіл рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами. Втім за 300 доларів щомісяця правоохоронець обіцяв «закрити очі» на те, що чоловік їздитиме за кермом в межах району. Загалом, за даними слідства, фігурант вимагав та отримав 1300 доларів США. Наразі триває досудове розслідування.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Паління сухої трави: сотні виписаних штрафів, застереження та інформування не допомагають (відео) Паління сухої трави: сотні виписаних штрафів, застереження та інформування не допомагають (відео)
За минулу добу вогнеборці зафіксували 6 випадків пожеж сухостою. Рейдові групи продовжують інформувати населення щодо заборони таких дій.
Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео) Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео)
Вітчим жорстоко побив свого пасинка. У дитини діагностували перелом склепіння та основи черепа, щелепи, а також множинні гематоми.
Loading...
Load next