Пси у небезпеці: у Львові знову орудують догхантери

Пси у небезпеці: у Львові знову орудують догхантери
На Сихові знову орудують догхантери. Місцеві кажуть, що й у попередні роки на території парку невідомі клали отруту, тому власники собак зараз дуже обережні

У Львові знову активізувалися догхантери й вже є перші жертви. Зокрема, своїх улюбленців втратили мешканці, що прогулювалися парком на Сихові. Місцеві кажуть, що й у попередні роки тут теж невідомі тут клали отруту, тому власники собак зараз дуже обережні.

Ветеринари кажуть, що у разі отруєння необхідно одразу звертатися по допомогу й не намагатися допомогти псу самостійно, бо можете зробити ще гірше. Головне уважно слідкувати за своїм собакою під час прогулянки.

Детальніше у сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео) На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео)
Зараз на балансі «Львівтеплоенерго» перебуває понад 520 будинків з індивідуальними тепловими пунктами. Тривають роботи з встановлення ІТП й в інших районах Львова.
У Львові функціонує перший сенсорний сад для собак (фото) У Львові функціонує перший сенсорний сад для собак (фото)
У саду висадили 60 саджанців сезонних і декоративних рослин, зробили мінімальні тактильні зони для собак. Наразі волонтери планують облаштувати місця для фізичної реабілітації тварин після травм та операцій.
Loading...
Load next