Пірнув та не винирнув: 26-річний чоловік загинув під час відпочинку на річці

Пірнув та не винирнув: 26-річний чоловік загинув під час відпочинку на річці
На Львівщині втопився 26-річний чоловік. Трагедія сталася у річці Стрий. Водолази шукали його понад 2 години й зрештою виявили тіло зниклої особи

На Львівщині втопився 26-річний чоловік. Трагедія сталася у річці Стрий у селі Рибник Дрогобицького району. Свідки події кажуть, що чоловік пірнув й більше не винирнув. Водолази шукали його понад 2 години й зрештою виявили тіло зниклої особи. Рятувальники вкотре нагадують, що купатися в місцях, які не визначені місцевими органами влади та не обладнані для купання людей – заборонено.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині 38-річного чоловіка зняли з дерева
Чоловік заліз на дерево, щоб обрізати гілки, однак самостійно злізти з нього вже не зміг. Довелось викликати рятувальників ДСНС аби вони зняли його з дванадцятиметрової висоти.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей Рятувальники Львівщини опанували нову модель дронів, що значно спрощує порятунок людей
Рятувальники Львівщини за підтримки закордонних волонтерів вдосконалили навички з керування безпілотниками
Loading...
Load next