На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото)

На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото)
Внаслідок падіння постраждала травмувалась й не могла самостійно піднятись. Її госпіталізували.

Сьогодні, 18 серпня, у Золочеві 54-річна жінка впала у бункер для прийому зерна. При падінні вона травмувалась та не могла самостійно піднятись. На допомогу постраждалій приїхали рятувальники.

Про це повідодомила пресслужба ДСНС Львівщини. 

Глибина бункера становила 2,5 метра. 

О 09:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в м.Золочів на вул. Вокзальна, 31 в бункер для прийому зерна, впала жінка 1967 року народження. На місце події негайно вирушили співробітники ДСНС.

Щоб створити доступ до потерпілої, рятувальники за допомогою бензорізу розрізали металеву решітку. Після чого, вони змогли витягнути жінку, перекласти її на медичні ноші та передати працівникам швидкої медичної допомоги.

Потерпілу було госпіталізовано.

 

Читайте також
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next