ЕКСПЕРИМЕНТ у театрі Заньковецької: готують одразу 3 вистави

ЕКСПЕРИМЕНТ у театрі Заньковецької: готують одразу 3 вистави
У театрі імені Марії Заньковецької одночасно розпочали підготовку одразу 3-х вистав, які глядачі зможуть побачити вже наприкінці вересня та на початку жовтня

У театрі імені Марії Заньковецької одночасно розпочали підготовку одразу 3-х вистав, які глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро.

До роботи залучили й знаного режисера Давида Петросяна, який вперше працюватиме у цьому театрі. Його вистава буде заснована на творі Ольги Кобилянської «Земля», де розкривається, зокрема, проблема непорозуміння поколінь, яке є руйнівником подальших відносин у суспільстві, каже режисер.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У театрі Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії «Дами й гусари» У театрі Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії «Дами й гусари»
У національному театрі ім. Марії Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії Александера Фредро «Дами й гусари»
У Львові невдовзі відбудеться прем'єра на виставу Василя Стефаника "Злодій" (відео) У Львові невдовзі відбудеться прем'єра на виставу Василя Стефаника "Злодій" (відео)
У театрі Заньковецької тривають генеральні прогони прем’єри вистави за однойменною новелою Василя Стефаника.
У Львівському цирку відбудеться безкоштовне музично-циркове шоу (відео) У Львівському цирку відбудеться безкоштовне музично-циркове шоу (відео)
Презентують 80-хвилинне шоу у Львівському цирку 26 червня о 14:00 та 27 червня о 16:00.
Loading...
Load next