Ситуація на кордоні з Білоруссю перебуває на контролі - Данілов

Ситуація на кордоні з Білоруссю перебуває на контролі - Данілов

Питання щодо ситуації на українсько-білоруському кордоні перебуває на контролі, і воно порушується майже на кожному засіданні Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував Секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на питання щодо українсько-білоруського кордону.

Що стосується питання нашого кордону з Білоруссю і РФ, то майже на кожному засіданні Ставки Верховного головнокомандувача, яке Президент проводить щонайменше двічі на тиждень, це питання є на порядку денному. Генерал Дейнеко, який безпосередньо відповідає за кордон, має доповіді з цього питання. Ситуація знаходиться на контролі, - заявив він.

Окремо Секретар РНБО зазначив, що якби у Росії не відхрещувалися від «Вагнера», це – один із проєктів, який є у РФ.

Данілов запевнив, що у разі виникнення якогось загострення ЗСУ і наші прикордонники готові дати відсіч агресору.

Раніше було велике тренування - коли на територію Білорусі свого часу була завезена велика кількість громадян інших країн, які пробивалися через кордон. Саме ті тренування відбувалися на той час, намацувалися слабкі місця на кордонах Польщі і Литви. І я більш ніж впевнений, що наші польські і литовські друзі дадуть відсіч цим провокаціям, які на сьогоднішній день готує саме РФ, - поінформував Секретар РНБО, відповідаючи на питання, чи є серйозною загрозою те, що латвійські прикордонники фіксують, як білоруські прикордонники роблять у кордоні дірки.

Нагадаємо, Молдова отримала партію військової допомоги від Румунії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Монастирський заявив, що у п'яти областях України можуть ввести надзвичайний стан (відео) Монастирський заявив, що у п'яти областях України можуть ввести надзвичайний стан (відео)
Таке може трапитись при загостренні ситуації на кордонах з Білоруссю.
Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі Десятки мігрантів прорвали огорожу та потрапили з Білорусі до Польщі
Дві великі групи іммігрантів потрапили до Польщі з території Білорусі.
Loading...
Load next