Збірна Львівщини з плавання претендує на золото Чемпіонату України

Збірна Львівщини з плавання претендує на золото Чемпіонату України
У середу, 2 грудня, у Дніпрі стартує чемпіонат України з плавання.

У середу, 2 грудня, у Дніпрі стартує чемпіонат України з плавання. Про це повідомили 30 листопада у пресслужбі ЛОДА.

Для участі у ньому в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА відправили 10 найкращих спортсменів-плавців Львівщини.

До складу збірної команди Львівщини увійшли Владислав Самійло, Богдан Грицак, Олег Кусь, Дмитро Раков, Юліан Жеребецький, Владислав Пятночко, Софія Данилишин, Гліб Шумілов, Остап Котьолкін, Роман Воюйтюк та тренерка Любов Капра.

Загалом у змаганнях участь візьмуть понад 250 спортсменів з різних куточків України.

"Ми продовжуємо якісно оновлювати інфраструктурну базу для занять плаванням на Львівщині. Вже облаштовано басейн у Буську, тривають роботи у Давидові, Бродах, Червонограді. Осучаснення цих басейнів сприятиме збільшенню кількості охочих займатись плаванням, а це своєю чергою потенціал для спорту високих досягнень", - розповів керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, що «Галичанка» і в другому матчі обігнала «Куманово» та вийшла до 1/8 фіналу. Виїзний та домашній матч львів’янки провели на своєму майданчику.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові відбулась презентація книги Олега Сенцова
Щоденник «Хроніка одного голодування» та збірка малої прози «4 з половиною кроки» – ось такий вигляд має новий тепер уже двотомник Олега Сенцова.
Loading...
Load next