У Львові збудують муніципальний стрілецький тир

У Львові збудують муніципальний стрілецький тир
На вул. Лисенка у Львові збудують муніципальний тир. Нежитлове приміщення реконструюють у спортивний центр, а збудують усе за кошти меценатів

На вул. Лисенка у Львові збудують муніципальний стрілецький тир. Нежитлове приміщення реконструюють у сучасний спортивний центр, а збудують усе за кошти меценатів. Міська рада ж бере на себе закупівлю необхідного обладнання. Тут займатимуться кульовою стрільбою та стрільбою з лука.

Тир матиме три поверхи: на першому рівні стрільбище на 25 метрів, на другому рівні – основна дистанція на 50 метрів, третій поверх – лучне поле на 18 метрів та навчальні аудиторії.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Де і коли з’явиться новий тир для дітей та дорослих Де і коли з’явиться новий тир для дітей та дорослих
Старий та занедбаний тир перетворюють у сучасне стрільбище
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Loading...
Load next