Громадяни КНДР вперше можуть повертатися з-за кордону після пандемії

Громадяни КНДР вперше можуть повертатися з-за кордону після пандемії

Північна Корея офіційно схвалила в'їзд своїх громадян, які перебувають за кордоном, на тлі ознак ослаблення обмежень COVID-19.

Про це повідомляє Yonhap News Agency.

Національний штаб КНДР із запобігання епідемії оголосив, що північнокорейським "громадянам з-за кордону дозволено повернутися додому", оскільки було вирішено "скоригувати ступінь протиепідемії з урахуванням ослаблення ситуації з пандемією у всьому світі".

Громадян, які повернулися додому, "спершу відправлять на тиждень у карантинні палати, під належне медичне спостереження". Цей крок було зроблено після того, як минулого тижня Північна Корея відновила виконання комерційних рейсів з Китаєм, після більш ніж трьох років закриття кордонів через пандемію COVID-19.

Нагадаємо, У Латвії затримали чотирьох громадян країни, яких підозрюють у співпраці з ФСБ рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Як в Україні підробляють COVID-сертифікати. У поліції назвали найпоширеніші злочини Як в Україні підробляють COVID-сертифікати. У поліції назвали найпоширеніші злочини
92% кримінальних проваджень, які мають стосунок до сертифікатів про вакцинацію, стосуються їх підробки. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.
Російське консульство в Одесі припиняє прийом громадян Російське консульство в Одесі припиняє прийом громадян
Прийом та запис громадян з питань оформлення віз зараз не здійснюється.
"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео) "Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)
Через відмову харків'янки дотримуватися карантинних правил довелось затримати на 30 хвилин рейс, яким повинні були летіти більш ніж 100 пасажирів.
Loading...
Load next