У Латвії затримали чотирьох громадян країни, яких підозрюють у співпраці з ФСБ рф

У Латвії затримали чотирьох громадян країни, яких підозрюють у співпраці з ФСБ рф

Співробітники Служби держбезпеки Латвії затримали чотирьох громадян країни, які підозрюються у виконанні доручень за завданням ФСБ рф. Причому ця діяльність була спрямована проти Латвії та безпеки її мешканців.

Про це повідомляє Delfi.

У рамках розслідування правоохоронці провели обшуки на 14 об'єктах у Ризі та інших містах Латвії. Також під час обшуку було вилучено велику кількість носіїв інформації та різних документів. На об'єктах, пов'язаних із затриманими виявили пристрої, які, ймовірно, є товарами стратегічного значення та можуть бути використані для незаконної оперативної діяльності.

Дані, отримані в ході розслідування, свідчать про те, що затримані за дорученням ФСБ рф здійснювали дії, спрямовані проти свободи, недоторканності, економічної, соціальної та фізичної безпеки інших осіб. Трьох підозрюваних заарештували, ще одному заборонили виїжджати за межі Латвії та міняти місце проживання.

Нагадаємо, В Індії через вибух газового балону у потязі загинуло дев’ятеро людей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників
Російські загарбники повним ходом займаються окупацією тимчасово зайнятих ними міст.
Передавав Росії: мешканець Харкова збирав дані про військові розробки України (фото, відео) Передавав Росії: мешканець Харкова збирав дані про військові розробки України (фото, відео)
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури мешканцю Харкова повідомлено про підозру у замаху на вчинення державної зради та сприяння терористичній організації.
Loading...
Load next