ЕКСКЛЮЗИВ! Чи БЕЗПЕЧНО у школах Львова?

ЕКСКЛЮЗИВ! Чи БЕЗПЕЧНО у школах Львова?
На облаштування укриттів у школах цьогоріч витратили близько 10 млн грн. Наразі 118 зі 127 закладів загальної середньої освіти мають повністю облаштовані для цих цілей приміщення

До цього часу тривали активні роботи з дооблаштування шкільних укриттів. Результати цієї роботи показали на прикладі однієї з Львівських гімназій.  

Площа цього укриття дозволила облаштувати додаткове приміщення й під кафетерій для комфортного перебування учнів. Також є спортзал, санвузли, та зони для дозвілля. На усі роботи тут витратили близько мільйона гривень.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео) У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео)
Усі ремонтні роботи виконують за бюджетні кошти. Будь-які збори грошей у школах (окрім благодійних внесків) є забороненими. 
На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ
Лише впродовж минулої доби на «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
Loading...
Load next