У МЗС відреагували на скасування запрошень послів рф на Нобелівську премію

У МЗС відреагували на скасування запрошень послів рф на Нобелівську премію

В МЗС назвали перемогою гуманізму відмову Нобелівського фонду від рішення запросити послів рф, Ірану та білорусі на бенкет із нагоди вручення Нобелівських премій цьогоріч у Стокгольмі.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Перемога гуманізму. Фундація Нобеля скасувала своє рішення про запрошення послів рф та білорусі на церемонію нагородження Нобелівської премії в Стокгольмі, – наголосив речник.

При цьому Ніколенко висловив подяку усім, хто вимагав відновлення справедливості.

Переконані, що аналогічне рішення має бути ухвалене і щодо російських та білоруських послів в Осло, – заявив Ніколенко.

Як відомо, п'ять із шести Нобелівських премій щороку вручають у Стокгольмі після процесу номінування, який тримають у таємниці протягом наступних 50 років. А Нобелівська премія миру вручається в Осло, де відбуваються окремі урочистості.

Нагадаємо, У Балтійському морі вперше пройдуть навчання з відбиття атак рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС
Російська Федерація незаконно утримує 9 громадянських журналістів з окупованого Криму у своїх тюрмах, ще один перебуває під домашнім арештом. Цим самим Росія знищила незалежну журналістику на окупованому Кримському півострові.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
Loading...
Load next