На ЗАЕС досі працює 822 українських атомників - Котін

На ЗАЕС досі працює 822 українських атомників - Котін

На тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції залишаються працювати 822 українських атомників. Ще 2083 працівника ЗАЕС не допускають на робочі місця.

Про це заявив президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін в ефірі телемарафону "Єдині новини".

У нас є зв'язок із працівниками ЗАЕС, але він неофіційний, тому що працівникам станції заборонено використовувати засоби зв'язку. На Запорізькій АЕС на сьогодні продовжують працювати 822 людини, і вони отримують тиск від окупантів, - зазначив він.

Крім того, за словами Котіна, в Енергодарі залишаються 2083 працівника ЗАЕС, яких росіяни не допускають до робочих місць. Загарбники періодично затримують та катують український персонал станції, щоб змусити їх працювати на Росатом, додав він.

Умови перебування в тимчасово окупованому місці очільник Енергоатома назвав нестерпними.

Нагадаємо, Польща готова розширити заборону на ввезення продукції з України ‒ Моравецький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Телеканал CNN назвав Крим Східною Європою без прив'язки до України (відео) Телеканал CNN назвав Крим Східною Європою без прив'язки до України (відео)
CNN не наважився назвати окупований Крим українським. У дописі ЗМІ мовиться, що півострів, розташований у Східній Європі.
"Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео) "Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео)
У Криму аеропорт "перетворився на порт", його заполонили "заполонили" тазики.
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
Loading...
Load next