На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на поліцейського

На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на поліцейського

На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на співробітника поліції. Інцидент трапився у селі Вільхівчик Звенигородського району.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

За даними правоохоронців, місцева жителька викликала поліцію через нетверезих людей, які займалися хуліганством.

Правоохоронці намагалися вгамувати чоловіків та один із них не відреагував на законні вимоги. Почав чинити опір й схопивши сокиру, вдарив нею поліцейського, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка після цього затримали. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. 

Суд відправив зловмисника під домашній арешт на 60 діб. За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення. Наразі слідство у справі триває, наголосили в поліції.

Нагадаємо, Окупанти планують диверсії на кордоні з Харківською та Сумською областями

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео) Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео)
За даними УП, це відео є у офіційного слідства. 
"Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото) "Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото)
Підозрюваного у скоєнні двох жорстоких убивств на Луганщині Дмитра Федорченка оголосили у розшук. Він був племінником вбитої жінки та однокласником вбитого чоловіка.
У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото) У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото)
Нападникам загрожує до шести років тюремного ув’язнення.
Loading...
Load next