Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція

Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.

Порушником виявився 35-річний місцевий житель, який вже неодноразово громив продовольчий магазин. За попередньою інформацією, він почав трощити супермаркет через конфлікт між своєю дружиною та персоналом.

Про інцидент повідомляє пресслужба поліції Донеччини.

"За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом закладу. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона перебуває у публічному місці без захисної маски під час карантину", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема місцева поліція вже затримала порушника за частиною 4 стастті 296 Кримінального кодексу України - Хуліганство. Зазначимо, що чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі тривають оперативні та слідчі дії, а вказаний факт правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.
Loading...
Load next